VERF

Verf van professionele kwaliteit vindt u bij Woodfield. De beste verf van bekende A-merken direct uit voorraad bij ons leverbaar. Naast de basiskleuren wit, kunt u bij ons ook eenvoudig verf laten mengen in alle kleuren van elke kleurenwaaier. In elke Woodfield-vestiging vindt u een verfmengmachine.

Al sinds 1978 is Woodfield onder andere gefocust op het aanbieden van kwalitatieve verf. Wij weten dan ook als geen ander welke soort verf u nodig hebt voor elke klus. Voor iedere ondergrond hebben wij de passende oplossing. Naast verven leveren wij ook kwalitatief goede lakken. Wij leveren professionele verf aan vakmannen als schilders en stucadoors, maar ook aan de kwalitatief veeleisende doe-het-zelver. Met de verf van Woodfield maakt u van iedere verfklus een succes!

SELECT GROSSIER VEVEO

Bij Woodfield zijn wij select grossier van het merk Veveo. Wilt u meer informatie over Veveo? Druk dan op onderstaand logo.

VERF VAN A-MERKEN

Daarnaast bieden wij ook verf aan van diverse andere A-merken. Hieronder vindt u een overzicht van de overige merken:

VERFADVIES OP MAAT

Gratis advies en begeleiding zijn belangrijke onderdelen van het uitgebreide servicepakket dat Woodfield aanbiedt. Onze specialisten staan voor u klaar om u deskundig advies te geven, gebaseerd op jarenlange professionele ervaring. Nieuwe verftoepassingen volgen elkaar snel op en alle verfmerken brengen continue producten op de markt met meer mogelijkheden en specifieke voordelen. Onze ervaren adviseurs helpen u graag met het maken van de perfecte keuze. Zo geven onze specialisten u kleuradvies op maat en weten zij precies welke verf geschikt is op welke ondergrond.

Wilt u verf kopen? Daarvoor bent u van harte welkom bij een van onze vestigingen. Hier staan onze specialisten voor u klaar.

DIRECT UW VERFBESTELLING PLAATSEN? OOK DAT IS MOGELIJK!