Relius

Wij bieden een breed assortiment aan verven en lakken van het merk Relius aan. Alle Relius-muurverfproducten die wij in ons assortiment hebben, voldoen aan hoge kwaliteitseisen van de VOC-regelgeving. Relius R1 is een begrip op het gebied van binnenmuurverven. Voor elke ondergrond biedt Relius een oplossing. Wij bieden dan ook verschillende producten van Relius aan voor zowel binnen als buiten.

VERVEN EN LAKKEN VAN RELIUS

De volgende productgroepen van het merk Relius bieden wij bij Woodfield aan:

  • Muurverven
  • Primers
  • Wandafwerkingsproducten
  • Glasweefsel
  • Renovlies

De meest populaire producten van Relius bij Woodfield zijn de R1, Funsogan Top en Isolata W. Meer informatie over onze Relius producten of het gehele assortiment? Neem dan contact op met een van onze vertegenwoordigers.

RELIUS VERF KOPEN BIJ WOODFIELD

Bent u op zoek naar een speciaal product van het merk Relius? Dan bent u bij Woodfield aan het juiste adres. Kom langs bij een van onze vestigingen waar onze specialisten klaar staan om u te adviseren. Bekijk hier alle verkooppunten. Weet u al precies wat u wilt bestellen en doet u uw bestelling liever direct? Dat kan natuurlijk ook. Mail uw bestelling dan naar verkoop@woodfield.nl

Logo Relius

WILT U MEER WETEN OVER RELIUS?