REINIGINGSMIDDELEN

Als schilder of stucadoor weet u als geen ander hoe belangrijk het is om alles schoon te houden. Een schone ondergrond/oppervlakte zorgt ervoor dat u efficiënt te werk kan gaan. Woodfield heeft daarom onder haar private label 4 cleaning products van hoogwaardige kwaliteit. Met deze producten weet u uw ondergrond goed te reinigen. Daarnaast bied Woodfield ook nog cleaning products van 1 ander merk aan.

2 MERKEN REINIGINGSMIDDELEN

Bij Woodfield kunt u 2 merken cleaning products kopen. Allereerst het eigen merk: Woodfield Cleaning products. Daarnaast bieden wij ook cleaning products van het merk St. Marc aan. Wilt u informatie over een van de 2 merken en de bijbehorende producten? Druk op het logo van het merk waar u meer over wilt weten en u komt op een pagina met meer informatie.

REINIGINGSMIDDELEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Wilt u cleaning products van een van beide merken kopen? Kom ons dan eens bezoeken in een van onze vestigingen. Onze professionele medewerkers staan daar voor u klaar om u advies te geven over de cleaning products. Heeft u alvast een vraag? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden met plezier uw vragen.

DIRECT UW CLEANING PRODUCTS BESTELLING PLAATSEN? OOK DAT IS MOGELIJK!