Stucmaterialen

Woodfield heeft een uitgebreid assortiment aan stucmaterialen. Daarbij staat Woodfield het meest bekend om het importeur schap van Semin (nl). Deze samenwerking bestaat al tientallen jaren en hierdoor heeft Woodfield veel kennis over de Semin producten. Semin staat bekend om zijn complete assortiment in pleisters en lijmen voor elke ondergrond.

Naast het importeurschap van het merk Semin, is Woodfield ook Belgische importeur van een ander merk: Cemcolori. Cemcolori is een Nederlands merk, bekend om zijn naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke betonlook afwerking.

STUCMATERIALEN VAN A MERKEN

Zoals gezegd is Woodfield importeur van de merken Semin en Cemcolori. Daarnaast bieden wij ook nog stucmaterialen van andere merken aan. Zie onderstaand een overzicht van alle merken die Woodfield aanbiedt. Wilt u meer informatie over een van onze A-merken? Druk dan op het bijbehorende logo.

STUCMATERIALEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Bent u benieuwd geworden naar het aanbod stucmaterialen bij Woodfield? In al onze vestigingen kunt u het gehele assortiment stucmaterialen vinden. Heeft u een vraag over ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden met plezier uw vragen over onze stucmaterialen.

WEET U AL PRECIES WELKE STUCMATERIALEN U WILT AANSCHAFFEN?