PERLAMURO

PerlaMuro is een product van Cemcolori. Wilt u meer informatie over Cemcolori, klik dan hier. Het product is een moderne betonlook wandafweking met een parelmoer-effect. Dit laatste zorgt er voor dat je interieur een luxe en moderne uitstraling krijgt. U kunt het op 2 manieren aanbrengen, met een blokkwast of met een spaan. Bij beide krijgt u een ander effect. Zo kunt u gaan voor een egaal effect of een ruwere wand creëren met reliëf en diepte.

PERLAMURO PRODUCT BIJ WOODFIELD

U kunt de PerlaMuro wandafwerking verkrijgen in de Woodfield vestigingen. De wandafwerking is in 17 kleuren vergelijkbaar. Onze Woodfield professionals staan in de vestigingen voor uw klaar om u mee te nemen in de verschillende mogelijkheden. De 3 best verkochte kleuren zijn:

  • Argento
  • Ottone
  • Grigio Scuro

PERLAMURO KOPEN BIJ WOODFIELD

Bent u benieuwd geworden naar de betonlook wandafwerking van PerlaMuro? Kom dan eens langs bij een van onze vestigingen. Heeft u voordat u naar onze vestiging komt een vraag? Neem dan contact met ons op, we beantwoorden met plezier uw vragen. Weet u al precies welke kleur u wilt kopen? Dan kunt u ook uw bestelling mailen naar: verkoop@woodfield.nl

Logo PerlaMuro stucmaterialen Woodfield

MEER WETEN OVER PERLAMURO?