REGIONALE BEZORGSERVICE

Woodfield heeft een regionale bezorgservice, die aangesloten zit bij de Woodfield vestigingen in Noord-Brabant, Limburg en Nijmegen. Ieder van deze vestigingen heeft een eigen bus die materialen bezorgt in de desbetreffende regio. Deze bussen rijden elke dag van maandag tot en met vrijdag een specifieke route langs verschillende plaatsen. Wanneer de bus ook langs uw plaats komt, kunt u van deze bus gebruik maken. Wanneer u in de ochtend besteld, ontvangt u de materialen dezelfde dag nog. Benieuwd naar de routes? Neem contact op.

Busje Woodfield Bezorgservice
Vrachtwagen Woodfield Bezorgservice

BEZORGSERVICE BENELUX

Naast de regionale bezorgservice kunt u de bezorgservice van Woodfield ook overal in de Benelux terug vinden, Woodfield-transporten rijden elke dag. Dagelijks bezorgen we bij zo’n 60 tot 80 adressen. Ons logistieke team regelt het vervoer zoveel mogelijk zelf. Maar daarnaast hebben we ook goede afspraken met transporteurs. Daardoor kan de Woodfield bezorgservice maatwerk leveren. Heeft u uw materialen met spoed nodig? Als het moet bezorgen wij dezelfde dag.

VAN DEN HEUVEL LOGISTIEK: ONZE EXTERNE PARTNER

Om er voor te zorgen dat u altijd op tijd uw Woodfield producten heeft, werkt Woodfield naast onze eigen bezorgservice ook samen met een externe partner. Wanneer onze transporten niet voldoende capaciteiten hebben, schakelen wij Van den Heuvel Logistiek in. Een partij waar wij al jaren mee samenwerken en die net als Woodfield van oorsprong uit Uden komt.

Van den Heuvel Logistiek is een toonaangevende dienstverlener met specialisatie in transport in de Benelux. Toonaangevend door hun ambitie om succesvol samen te werken, mate van transparantie, automatisering en digitale communicatie. Deze punten maken het dat wij ook erg tevreden zijn met Van Den Heuvel Logistiek als onze logistieke partner!

Vrachtwagen vd Heuvel Woodfield

"MET ONS EIGEN WAGENPARK KUNNEN WE SNEL SCHAKELEN"

TIJN
COÖRDINATOR LOGISTIEK