VESTIGINGEN SCHILDER & STUCADOOR

Woodfield is in 1974 opgericht en begonnen met één vestiging in Uden. Inmiddels zijn we gegroeid naar 7 vestigingen in Brabant: Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Oss, Schijndel, Tilburg en Uden, één in Gelderland, namelijk in Nijmegen en twee in Limburg, namelijk in Roermond en Venlo. Deze Woodfield vestigingen zijn allemaal voorzien van een compleet assortiment aan schilder- en stucadoormaterialen. Daarnaast is er in Nijmegen, Uden en Eindhoven ook een workwear shop gevestigd.  Daar kunt u terecht voor professionele werkkleding. Wilt u meer weten over een specifieke vestiging? Dat kan. Druk op de vestiging naar keuze en kom meer te weten over deze locatie. Hier vindt u bijvoorbeeld informatie over het assortiment, contact- en adresgegevens.

10 locaties Woodfield

DEALERS BENELUX

Door de jaren heen heeft Woodfield naast de vestigingen een uitgebreid dealernetwerk opgebouwd, dat varieert van verfgroothandels, bouwmaterialen en ijzerwarenwinkels. Ons dealernetwerk zit verspreid over Nederland en België.

De namen Woodfield Tape & Woodfield Protect-it zijn reeds vele jaren een begrip in de Benelux. U kunt bij ons terecht voor een breed gamma aan tape, stucloper, gaasband/bewapeningsgaas, maskeerpapier en onze eigen lijn cleaning products. Tevens is Woodfield importeur van de merken Koopmans, Cemcolori (Belgische importeur), Semin, Rohrlux, Bautec en Brushmate.

Wilt u ook dealer worden van onze producten? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Dealers Benelux kaartje Woodfield

“ONS RUIME ASSORTIMENT IS VOOR ELKE WEDERVERKOPER INTERESSANT.”

LUUK VERBERK
SALES MANAGER GROOTHANDEL