ROHRLUX

Woodfield is exclusief importeur van Rohrlux in de Benelux. Rohrlux staat bekend om haar hoogwaardige en schokbestendige bouwlampen die de productiviteit en veiligheid op de werkvloer verhogen. Het merk biedt al sinds 1954 professionele verlichting van hoogwaardige kwaliteit. De Rohrlux-bouwlampen worden geproduceerd bij onze buren in Duitsland.

De bouwlampen van Rohrlux zijn robuust en bestand tegen spatwater en andere vloeistoffen. Dit maakt ze zeer geschikt voor verschillende klussen. Een ander voordeel van de bouwlampen van Rorhlux is dat ze energiebesparend werken, hierdoor gaan ze langer mee in vergelijking met andere bouwlampen.

ROHRLUX BOUWLAMPEN BIJ WOODFIELD

Het assortiment van Rohrlux bij Woodfield bestaat onder andere uit handlampen, machinelampen, werklampen en LED verlichting. Van alle productgroepen bieden wij lampen in verschillende vormen en maten aan. Wilt u graag advies over de bouwlampen van Rorhlux, dan bent u bij Woodfield aan het juiste adres. Wij bespreken graag met u welke bouwlamp het beste bij uw klussen past.

ROHRLUX BOUWLAMP KOPEN

Bent u op zoek naar een bouwlamp die wel tegen een stootje kan? Kom dan langs bij een van de Woodfield-vestigingen.  Onze specialisten laten u graag alle soorten Rohrlux bouwlampen zien die wij hebben. Op deze manier kunt u de perfecte keuze voor een bouwlamp maken. Uiteraard kunt u ook bij Woodfield terecht voor alle benodigde accessoires voor uw bouwlamp.

Weet u al precies welke bouwlamp uw wilt kopen? Neem dan contact met ons op, of mail uw bestelling naar verkoop@woodfield.nl

Logo Rorhlux Woodfield

MEER INFORMATIE OVER ROHRLUX?