NON-PAINT

U weet het vast als geen ander, goed materiaal is onmisbaar voor een schilders-of stucadoorsklus. Door de jaren heen heeft Woodfield een breed scala aan professionele merken om zich heen weten te verzamelen. Door ons brede assortiment hebben wij voor al uw klussen de juiste materialen. Onze non-paint materialen zorgen ervoor dat u als vakman de klus sneller en efficiënter klaart.

NON-PAINT MATERIALEN VAN A-MERKEN

Door de jaren heen hebben wij dus verschillende professionele merken om ons heen weten te verzamelen. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een mooie samenwerking met verschillende merken. Wij werken samen met onderstaande A merken. Druk op een van de merken voor meer informatie over het assortiment bij Woodfield.

NON-PAINT MATERIALEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Wilt u non-paint materialen gaan aanschaffen voor uw schilders of stucadoorsklus? Kom dan eens langs bij een van onze Woodfield vestigingen. Al onze merken bieden verschillende kwasten en rollers voor uw schilders klus aan, met uitzondering van Fontes. Het merk Fontes biedt een uitgebreid assortiment aan stucadoorsgereedschappen, ook deze zijn in al onze vestigingen te vinden. Wij zien u graag in een van onze vestigingen. Heeft u een vraag over ons assortiment die u wilt bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

DIRECT UW NON-PAINT MATERIALEN BESTELLEN?