STAALMEESTER

Staalmeester bestaat al ruim 70 jaar en staat bekend om haar vakmanschap en toewijding aan het schildersambacht. Ze maken handgemaakt kwasten met de beste materialen en liefde. De kwasten zijn erg geschikt voor de professionele vakman. Om de producten de blijven ontwikkelen werkt Staalmeester intensief met schilders samen om naar hun wensen te luisteren en hier op in te spelen door te blijven innoveren.

SOORTEN STAALMEESTER KWASTEN BIJ WOODFIELD

Woodfield verkoopt in de vestigingen diverse kwasten van het merk Staalmeester. Om u alvast een indruk te geven, dit zijn de kwasten die het meest verkocht worden bij Woodfield:

  • Staalmeester 2020 serie
  • Staalmeester 2010 serie
  • Staalmeester 2022 serie
  • Staalmeester 2012 serie

De staalmeester 2020 serie is een speciale serie met Pro-Hybrid kwasten. Dit zijn speciale allround kwasten die zowel geschrikt zijn voor water gedragen als synthetische verf.

STAALMEESTER KWASTEN KOPEN BIJ WOODFIELD

De bovengenoemde 4 soorten kwasten van Staalmeester kunt u bij Woodfield verkrijgen. Binnen elke soort kwast, zijn er weer diverse maten beschikbaar. Voor het gehele assortiment kwasten bent u welkom in een van onze vestigingen. In onze vestigingen kunt u het gehele assortiment vinden. Ook staan daar onze vertegenwoordigers voor u klaar om uw vragen over de producten te beantwoorden. Mocht u nou precies weten wat u wilt bestellen, dan kunt u uw bestelling ook plaatsen door te mailen naar verkoop@woodfield.nl

Staalmeester Woodfield

MEER INFORMATIE OVER DE STAALMEESTER KWASTEN?