SERVICE

Bij Woodfield bieden wij diverse services aan. Op deze pagina vertellen we u meer over onze drie services: bezorgservice, reparatie en verhuur. Heeft u een vraag over een van onze services? Neem dan zeker contact op, wij beantwoorden uw vraag met plezier.

Vrachtwagen bezorgserivce

BEZORGSERVICE

Bij Woodfield bieden wij 3 soorten bezorgservices aan. Allereerst onze regionale bezorgservice, deze zit aangesloten bij onze Woodfield vestigingen in Noord-Brabant, Limburg en Nijmegen. Iedere vestiging bezorgt materialen in de desbetreffende regio. Ten tweede bieden wij ook een bezorgservice in de Benelux aan. Als laatste hebben wij onze externe partner, Van den Heuvel Logistiek, met wie wij samenwerken als onze transporten niet voldoende capaciteiten hebben. Bent u nieuwsgierig naar onze bezorgservices?

REPARATIESERVICE

Heeft u spuitapparatuur en dient deze gerepareerd te worden? Of wilt u uw spuitapparatuur laten onderhouden? Dan bent u bij onze reparatieservice aan het juiste adres. Onze reparatieservice biedt namelijk onderhoud en reparatie voor spuitapparatuur. U kunt bij ons online een reparatie of onderhoudsbeurt aanmelden bij het Woodfield servicecenter. Zij nemen dan spoedig contact met u op om een afspraak in te plannen. Heeft u interesse?

VERHUURSERVICE

Bij Woodfield begrijpen wij het dat een flinke investering is om spuitapparatuur aan te schaffen. Heeft u voor een eenmalige klus spuitapparatuur nodig? Of voor meerdere klussen, maar niet de wens om spuitapparatuur zelf aan te schaffen? Dan kunt u als klant bij Woodfield spuitapparatuur huren. Samen met u kijken wij welke apparatuur het meest geschikt is voor uw klus. Wilt u graag spuitapparatuur huren? Druk dan op onderstaande button en vul online het verhuurformulier in!

“WIJ ZORGEN ERVOOR DAT U DE POMP DOOR EN DOOR LEERT KENNEN.''

WILLEM VAN LOENHOUT
VERKOOP