OPLEIDINGEN

Bij Woodfield bieden wij ook verschillende opleiding- en cursusmogelijkheden aan. Op deze manier waarborgen wij dat u en/of uw medewerkers precies weten hoe er met de producten en apparatuur om gegaan dient te worden. Dit zorgt voor het beste resultaat. Onderstaand lichten wij 3 opleidingen toe.

Opleiding betonciré Cemcolori

OPLEIDING BETONCIRÉ

Woodfield verzorgt in haar demoruimte in Uden professionele cursussen voor het aanbrengen van betonciré van het merk Cemcolori. Betonciré is op dit moment een zeer populaire wandafwerking voor wanden, vloeren en diverse meubels. De producten zijn bovendien van nature waterdicht en verkrijgbaar in vele verschillende kleuren.

Tijdens de opleiding worden, onder begeleiding van een applicatietrainer, de eigenschappen van het product uitgelegd. Daarnaast is er de mogelijkheid om zelf de verwerking van het product te ervaren. Indien u de cursus met succes afsluit, bent u hierna gecertificeerd verwerker van Cemcolori.

Opleidingen spraypainters + woodfield

OPLEIDING SPUITAPPARATUUR

Voor spuitapparatuur opleidingen werkt Woodfield nauw samen met de Spraypainters Academy. De Spraypainters Academy is een bedrijf dat zich volledig richt op het opleiden van mensen in het gebruik van spuitapparatuur. Ze bieden A tot Z begeleiding aan iedereen die zijn spuittechnieken wil verbeteren.

Er zijn diverse mogelijkheden voor opleidingen. Of u nu beginnen of gevorderde bent, ze brengen iedereen naar een hoger niveau door het bijbrengen van theoretische kennis en deze direct in praktijk toe te passen. Ze beschikken namelijk ook over een praktijkruimte waar geoefend kan worden. Bent u nieuwsgierig geworden?

 

Opleiding houtrotreparatie

OPLEIDING HOUTROTREPARATIE

Met de merken Repair Care, Renovaid en Zusex heeft Woodfield kwaliteitsproducten om duurzaam houtherstel uit te voeren. Echter, valt of staat een goede houtrotreparatie met de vaardigheden van de persoon die deze uitvoert.

Om deze vaardigheden te verwerven zijn opleidingen nodig. Naast het vergaren van de benodigde productkennis, wordt u tijdens deze opleidingen getraind om houtrot te verklaren en te herkennen. Daarnaast leert u een reparatiestrategie te bepalen, de ondergrond voor te bereiden en uiteindelijk de reparatie vakkundig uit te voeren. Als gevolg van het goed doorlopen van de cursus ontvangt u van de fabrikant een bewijs waarna u zichzelf gecertificeerd verwerker mag noemen.

“WIJ ZORGEN ERVOOR DAT U DE POMP DOOR EN DOOR LEERT KENNEN.''

WILLEM VAN LOENHOUT
VERKOOP