OPLEIDINGEN

Let op: momenteel bieden wij wegens COVID-19 geen opleidingen aan. Mocht u interesse hebben in een opleiding zodra dit weer mogelijk is, stuur dan alvast een email naar backoffice@woodfield.nl. Dan nemen wij contact met u op zodra de opleidingen weer gaan starten!

Bij Woodfield bieden wij ook verschillende opleiding- en cursusmogelijkheden aan. Op deze manier waarborgen wij dat u en/of uw medewerkers precies weten hoe er met de producten en apparatuur om gegaan dient te worden. Dit zorgt voor het beste resultaat. Onderstaand lichten wij 3 opleidingen toe.

Opleiding betonciré Cemcolori

OPLEIDING BETONCIRÉ

Woodfield verzorgt in haar demoruimte in Uden professionele cursussen voor het aanbrengen van betonciré van het merk Cemcolori. Betonciré is op dit moment een zeer populaire wandafwerking voor wanden, vloeren en diverse meubels. De producten zijn bovendien van nature waterdicht en verkrijgbaar in vele verschillende kleuren.

Tijdens de opleiding worden, onder begeleiding van een applicatietrainer, de eigenschappen van het product uitgelegd. Daarnaast is er de mogelijkheid om zelf de verwerking van het product te ervaren. Indien u de cursus met succes afsluit, bent u hierna gecertificeerd verwerker van Cemcolori.

Opleiding spuitapparatuur Airlessco

OPLEIDING SPUITAPPARATUUR

Van Airlessco heeft Woodfield een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk assortiment aan spuitapparatuur. De apparatuur van Airlessco is uitermate geschikt voor het verspuiten van lakken, muurverf en zelfs dunpleister. Spuiten heeft ten opzichte van het traditionele rollen vele voordelen. Onder meer tijdbesparing, een strakker resultaat en minder zwaar fysieke arbeid. Alsmede hierdoor is deze techniek zeer populair geworden de afgelopen jaren.

Onze specialisten verzorgen graag een demo bij u op locatie of in onze demoruimte in Eindhoven zodat ook u kennis kunt maken met spuiten. Tijdens deze opleiding zorgen wij ervoor dat u de technieken van het spuiten onder de knie krijgt. Daarnaast krijgt u uitleg over het onderhoud van de machine. Zo kunt u met een gerust hart beginnen aan uw eerste spuitklus!

Opleiding houtrotreparatie

OPLEIDING HOUTROTREPARATIE

Met de merken Repair Care, Renovaid en Zusex heeft Woodfield kwaliteitsproducten om duurzaam houtherstel uit te voeren. Echter, valt of staat een goede houtrotreparatie met de vaardigheden van de persoon die deze uitvoert.

Om deze vaardigheden te verwerven zijn opleidingen nodig. Naast het vergaren van de benodigde productkennis, wordt u tijdens deze opleidingen getraind om houtrot te verklaren en te herkennen. Daarnaast leert u een reparatiestrategie te bepalen, de ondergrond voor te bereiden en uiteindelijk de reparatie vakkundig uit te voeren. Als gevolg van het goed doorlopen van de cursus ontvangt u van de fabrikant een bewijs waarna u zichzelf gecertificeerd verwerker mag noemen.

“WIJ ZORGEN ERVOOR DAT U DE POMP DOOR EN DOOR LEERT KENNEN.''

WILLEM VAN LOENHOUT
VERKOOP