REPAIR CARE

Het merk Repair Care staat al meer dan 30 jaar voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en –onderhoud. Het merk biedt duurzame oplossingen voor onderhoud en reparaties. Woodfield is al jarenlang een erkend dealer van Repair Care. Door onze hechte band met het merk en speciale opleidingen die wij volgen, kunnen wij u voorzien van een goed advies op maat. Daarnaast voorzien we klanten ook van opleidingen over Repair Care. Wanneer u wilt overleggen over de toepassing van een Repair Care product, dan is dat vaak binnen één telefoontje met ons geregeld. Wilt u graag advies over een Repair Care product? Of meer informatie over de Repair Care opleiding? Neem dan contact met ons op.

HET ASSORTIMENT REPAIR CARE BIJ WOODFIELD

Bij Woodfield kunt u terecht voor een breed assortiment aan producten van het merk Repair Care. Alle producten die wij verkopen zijn bedoeld voor het herstellen en renoveren van hout, zoals rottend hout. Enkele voorbeelden van Repair Care producten die wij verkopen zijn:

  • DRY FLEX
  • DRY FIX
  • BIO FLEX
  • DRY SEAL
  • DRY SHIELD

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor applicatiemiddelen zoals modelleermessen, doseringspistolen, kitmessen en afstrijkrubbers. Meer informatie over het hele assortiment van Repair Care? Kom eens langs bij een van onze vestigingen of neem contact (contactpagina) op.

HOUTHERSTEL EN HOUTONDERHOUD PRODUCTEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Bent u op zoek naar producten voor het herstellen en onderhouden van hout? Wellicht is een product van Repair Care waar u dan naar op zoek bent. Kom gerust langs in een van onze vestigingen. Onze specialisten staan hier klaar om u te adviseren welk product het beste bij uw klus past. Ook wanneer u een vraag over de toepassing van een Repair Care product hebt bent u van harte welkom in onze winkel.

Repair Care Woodfield

WILT U MEER WETEN OVER REPAIR CARE?