WOODFIELD VENLO

Bent u op zoek naar een schilder- en stucadoorgroothandel in Venlo? Kom dan eens langs bij onze nieuwste Woodfield vestiging in Venlo. Ons pand bevindt zich aan De Gruisdonk 6. U kunt bij onze vestiging in Venlo terecht voor deskundig advies voor schilder- en stucadoormaterialen. Onze specialisten in de winkel staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om u te voorzien van op maat gemaakt advies.

Wilt u meer informatie over ons assortiment, maar heeft u geen tijd om langs te komen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 077-3030113.

SCHILDER- EN STUCMATERIAAL IN VENLO

Bent u een schilder in Venlo, of omgeving Venlo? Kom dan eens langs bij onze locatie Woodfield Venlo. Al meer dan 45 jaar verkopen wij de beste kwaliteit schildersmateriaal. Ons assortiment bestaat uit veel verschillende A-merken, waardoor wij een ruime keuze kunnen aanbieden. Woodfield is bijvoorbeeld Veveo select grossier.

Wij bieden onder andere de volgende merken aan: Lucite, Delta, Nelf en Relius. Ook kunt u bij ons terecht voor non-paint schilderproducten, zoals: verfpompen, tape en kwasten. Hopelijk tot snel bij onze locatie in Venlo!

STUCADOORSMATERIALEN IN VENLO

Naast producten voor de schilder bieden wij ook een groot assortiment aan stucadoorsmaterialen aan. Ook hiervoor kunt u bij onze vestiging in Venlo terecht. Denkt u bijvoorbeeld eens aan stucadoorsproducten van merken zoals Semin en Cemcolori. Onze vertegenwoordigers in Venlo staan voor u klaar om u advies te geven over het complete assortiment. Zij weten als geen ander u te adviseren over welke producten het beste passen bij uw klus.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze nieuwe vestiging in Venlo? Wij ontvangen u met plezier! De vestiging is van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 16.30 geopend!

ADRESGEGEVENS

De Gruisdonk 6
5928 RT Venlo

T 077-2084201
M 06-57237883 (WhatsApp)
E venlo@woodfield.nl

OPENINGSTIJDEN

maandag 07.30u tot 16.30u
dinsdag 07.30u tot 16.30u
woensdag 07.30u tot 16.30u
donderdag 07.30u tot 16.30u
vrijdag 07.30u tot 16.30u

BEZORGSERVICE

Heeft u geen tijd om naar Woodfield Venlo te komen? Wij brengen uw bestelling graag naar het gewenste adres. ’s Ochtends besteld, ’s middags in huis.

"DE LIMBURGSE GEZELLIGHEID IS OOK HIER BIJ WOODFIELD."

PAUL
VENLO