PERSOONLIJKE BESCHERMING

Als professional zult u het vast en zeker weten: het hebben van goede veiligheidsmaterialen is een must voor elke schilder- en stucadoorsklus. Daarom kunt u bij Woodfield terecht voor een divers assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen. Sinds 2017 biedt Woodfield beschermingsmiddelen van hoogwaardige kwaliteit voor verschillende branches aan.

Alle benodigdheden om uw veiligheid zo goed mogelijk te kunnen waarborgen vindt u bij Woodfield. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan gehoorbescherming, valbescherming, veiligheidsbrillen, gelaatsmaskers et cetera. Heeft u een vraag over ons assortiment persoonlijke bescherming? Neem dan contact met ons op.

PERSOONLIJKE BESCHERMING VAN A-MERKEN

Bij Woodfield bieden wij alleen persoonlijke bescherming van A-merken aan. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en dat ziet u ook terug in de producten die wij aanbieden. Wij bieden persoonlijke bescherming van 2 merken aan. Meer informatie over het merk en het assortiment dat wij bij Woodfield aanbieden? Druk onderstaand op het logo van het merk:

PERSOONLIJKE BESCHERMING MET ADVIES KOPEN BIJ WOODFIELD

Bent u benieuwd geworden naar de persoonlijke bescherming van Woodfield? Kom dan langs bij een van onze vestigingen. Gratis advies en begeleiding zijn belangrijke onderdelen van het uitgebreide servicepakket dat Woodfield aanbiedt. Onze specialisten staan voor u klaar om u deskundig advies te geven. Samen met u wordt er gekeken welke persoonlijke bescherming het beste bij uw klus past.

DIRECT PERSOONLIJKE BESCHERMING BESTELLEN?