STUCLOPER

Voordat u begint met schilder- of stucadoorwerkzaamheden is het van belang om goede voorbereidingen te treffen. Vloeren en ramen lopen het risico op beschadigingen of vervuilingen die niet meer te verwijderen zijn. Een goede bescherming van vloeren, ramen, trappen en deuren door protectiekarton voorkomt problemen en bespaart veel werk en tijd achteraf. Voor elke soort ondergrond leveren wij de juiste stucloper. Advies nodig? Natuurlijk kunt u hiervoor bij ons terecht. Kom eens langs bij een van onze vestigingen of neem direct contact op.

STUCLOPER EN AFDEKMATERIALEN

Bij Woodfield bieden wij stuclopers en afdekmaterialen aan van een zeer hoge kwaliteit. Namelijk de stuclopers van ons eigen merk Woodfield Protect-it. Daarnaast het afdekmateriaal van Woodfield Window Protect. Wij bieden hiermee stuclopers en afdekmaterialen aan voor elke soort ondergrond. Wilt u meer informatie over Woodfield Protect-it of Woodfield Window Protect? Druk op onderstaand logo’s en u komt op een pagina met meer informatie.

STUCLOPER OF AFDEKMATERIALEN KOPEN

Wilt u een stucloper of afdekmateriaal kopen? Deze zijn verkrijgbaar in onze verschillende vestigingen. Tevens staan onze specialisten in de vestigingen voor u klaar. Zij beantwoorden met plezier uw vragen en adviseren u over het beste materiaal voor uw klus. Tot ziens bij Woodfield!

ONLINE UW STUCLOPER OF AFDEKMATERIALEN BESTELLEN?