WOODFIELD WINDOW PROTECT

Bent u op zoek naar een goede beschermingscoating voor glas en andere niet-poreuze oppervlakken? Dan is Woodfield Window Protect het product dat u nodig heeft! Woodfield Window Protect is namelijk een afpelbare, elastische beschermingscoating speciaal gemaakt voor glas en andere niet-poreuze oppervlakken.

Wanneer u bijvoorbeeld gaat schilderen of bezig bent met renovatiewerkzaamheden, kunt u Woodfield Window Protect gebruiken om uw ramen tijdelijk te beschermen. Bent u klaar? Dan kunt u het er zo afpellen en zijn uw ramen (en de meeste niet-poreuze materialen) niet beschadigd tijdens de werkzaamheden. Bekijk onderstaand een video waarin Ruben van der Kruis een demonstratie geeft van het product.

 

WOODFIELD WINDOW PROTECT GEBRUIKEN

U kunt Woodfield Window Protect zowel voor binnen als buiten gebruiken. Het is namelijk een watergedragen product. Hierbij is het wel belangrijk dat u de juiste voorschriften gebruikt. Daarnaast is het product lichtdoorlatend, wanneer u dit product gebruikt staat u dus niet helemaal in een donkere kamer. Moet u bijvoorbeeld uw woonkamer schilderen en wilt u uw ramen beschermen? Dan kunt u ons product gebruiken om zowel u ramen te beschermen alsnog voldoende licht binnen te krijgen. Het product is beschikbaar in twee maten: 5 en 10 kg emmers.

Leuk weetje: het Woodfield Window Protect product is gemaakt op basis van gerecycleerde materialen. Dus naast de hoge kwaliteit is het product ook nog eens duurzaam!

WOODFIELD WINDOW PROTECT KOPEN

Bent u benieuwd geworden naar het Woodfield Window Protect product? Dat begrijpen wij. Bij Woodfield vertellen we u er dan ook graag meer over. Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met een van onze vertegenwoordigers. Ook kunt u een van onze vestigingen bezoeken. Daar staan onze professionals voor u klaar om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden. Wij verwelkomen u graag in een van onze vestigingen.

Woodfield Window Protect

BENT U NIEUWSCHIERIG NAAR WOODFIELD WINDOW PROTECT?