TOTAL SPRAY

Woodfield Total Spray: Verkoop, training, onderhoud, reparatie en verhuur van spuitapparatuur onder één dak.

Naast dat wij spuitapparatuur in de verschillende Woodfield vestigingen verkopen beschikt onze vestiging in Schijndel ook over een servicecenter. In dit servicecenter kunnen zowel keuringen, onderhoud, als eventuele reparaties aan spuitapparatuur worden uitgevoerd.  Is uw spuitapparatuur bij ons voor onderhoud of reparatie? Dan kunnen wij u een vervangend toestel aanbieden zodat u altijd door kan gaan met uw klus. Benieuwd naar Total Spray en ons servicecenter? Wij vertellen u er op deze pagina meer over.

Woodfield servicecenter

Onderdeel van Woodfield Total Spray is het Woodfield servicecenter. Het Woodfield servicecenter is te vinden in onze vestiging in Schijndel. Heeft uw spuitapparatuur onderhoud of reparatie nodig? Dan kunt u deze online aanmelden op ons formulier voor onderhoud en reparatie, u vindt het formulier hier. Zodra u dit formulier heeft ingevuld neemt ons servicecenter spoedig contact met u op om een afspraak in te plannen.

Keuringen

Bij Woodfield Total Spray begrijpen het belang van veilig werken, daarom kunt u bij ons ook een NEN3140 keuring laten uitvoeren op uw elektrische apparatuur en gereedschap. Maar ook de NEN2484 keuring op klimmateriaal. Tijdens deze periodieke keuring controleren we of uw materialen voldoen aan de strenge veiligheidsnormen. Dit doen onze vakkundige servicemonteurs doormiddel van een visuele inspectie, meting en test. Dit is zowel voor uw eigen veiligheid van belang, maar na een positieve keuring voldoet u ook aan de Arbowetgeving. Na een positieve keuring ontvangt u een keuringssticker.

Heeft u vragen of ervaart u problemen met spuitapparatuur? Dan kunt u ook even bellen naar ons servicecenter. Zij kijken dan met u of er een snelle oplossing mogelijk is. U kunt het servicecenter van Total Spray bereiken op +31653421173 of werkplaats@woodfield.nl.

Woodfield verhuur

Naast onderhoud en reparatie biedt Woodfield Total Spray ook Woodfield verhuur aan. Wij begrijpen dat het een flinke investering is om spuitapparatuur aan te schaffen, zeker wanneer het voor een eenmalige klus is. Daarom hebben wij Woodfield verhuur in het leven geroepen. Bij Woodfield verhuur kunt u als klant spuitapparatuur huren. Dit kunt u aanvragen via een online formulier, die vindt u hier.

Wij kijken met u mee welk type spuitapparatuur het meest geschikt is voor uw klus of klussen. Natuurlijk leveren we de spuitapparatuur compleet en schoon aan. Daarbij kunt u zelf aangeven in welk Woodfield filiaal u de machine wilt ophalen. Benieuwd naar de prijzen? We hebben speciale dag en weekprijzen die we zullen toelichten wanneer we contact opnemen.

Total Spray opleiding

Wilt u verder opgeleid worden in de spraytechniek? Woodfield Total Spray werkt nauw samen met de Spraypainters Academy. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het geven van spuitapparatuur training. Ze richten zich volledig op het opleiden van mensen in het gebruik van spuitapparatuur. Daardoor hebben ze erg specifieke kennis en zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Meer weten?

MEER WETEN OVER WOODFIELD TOTAL SPRAY?