OVER ONS

WOODFIELD TEAM

Woodfield is uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met 10 vestigingen en 3 workwear shops. Persoonlijk contact en specialistische kennis staan hoog in het vaandel bij Woodfield. Het geven van kennis en advies zit bij de medewerkers ingebakken. Daarnaast kunt u rekenen op persoonlijk contact, wij kijken wat bij uw specifieke vraag past en geven advies op maat. Wij zetten graag een stapje extra, loopt u ergens tegen aan? Samen zoeken we naar een passende oplossing.

Woodfield is een organisatie waarin medewerkers de ruimte krijgen zich te ontplooien. Het team bestaat dan ook uit ondernemende en nieuwsgierige mensen die vooruit willen. Benieuwd naar ons team?

Woodfield over ons jubileumboek

AL 45 JAAR VOOR ELKAAR

Over onze historie: Woodfield werd in september ’74 opgericht door Willem Schaap. Samen met zijn vrouw Joke heeft hij een bijzonder mooi bedrijf opgebouwd. Hij begon met de verkoop van tape in een garagepand aan Bosveld, waarvan de Engelse vertaling Woodfield is. Al vrij snel breidde Woodfield uit met verf en overige producten voor schilder en stucadoor.

Woodfield is een echt familiebedrijf en dat is te merken. Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer: zoon Jan-Willem en zijn vrouw Joffra Schaap. Zij zijn dankbaar dat ze het bedrijf mogen blijven ontwikkelen voor eventuele volgende generaties. Die ontwikkeling is er, en die blijft er. Zo is Woodfield inmiddels ook een begrip in België. Woodfield is er al 45 jaar voor elkaar en om dit te vieren is er een magazine uitgebracht met interviews, verhalen en informatie.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Maatschappelijk verantwoord ondernemen verdient en krijgt binnen Woodfield voortdurend aandacht. Dat houdt in dat we keuzes maken met respect voor mens, milieu en maatschappij. Zo zorgen we bijvoorbeeld dat we aan alle chemische vereisten voldoen en onze vrachtauto’s voldoen aan de Euro-6-norm.

Daarnaast zijn wij een BBL-leerbedrijf waar jongeren zich kunnen ontplooien. Ook hebben wij Wajongers in dienst die zich onder toezicht van een ervaren begeleider kunnen ontwikkelen. Verder sponsoren we verschillende sportclubs en evenementen, zowel regionaal als nationaal. Tot slot selecteren wij jaarlijks een aantal goede doelen waar we ons steentje aan bijdragen.

Woodfield over ons MVO