TAPE

Bij Woodfield kunt u terecht voor diverse soorten tapes. Wij hebben diverse soorten tapes met verschillende toepassingsmogelijkheden. Wanneer u naar Woodfield komt voor een goede tape voor uw schilders of stucadoorsklus, dan gaat u geheid met de juiste tape naar uw klus. Onze vertegenwoordigers hebben een uitgebreide kennis over de verschillende soorten tapes. Dus zowel voor advies als kwalitatieve tape kunt u bij Woodfield terecht.

Wij hebben binnen Woodfield al jarenlange ervaring binnen de tape. In 1974 is de oprichter van Woodfield, Wim Schaap namelijk begonnen met het verkopen van afplaktape. Dit legde uiteindelijk de fundering voor het bedrijf Woodfield. Sinds 1974 zijn er vele artikelen toegevoegd aan het tapegamma van Woodfield om zo aan de huidige wensen van de verbruiker te kunnen voldoen. Woodfield blijft continu innoveren en de markt nauwlettend in de gaten houden om ook voor de toekomst het beste product voor uw klus te leveren.

Om u alvast een indruk te geven van de verschillende mogelijkheden bij Woodfield, hebben wij een speciale tapefolder ontwikkeld. U vindt de tapefolder hier.

TAPE VAN A-MERK WOODFIELD TAPE

Bij Woodfield bieden wij tape aan van het merk Woodfield tape. Dit is ons eigen merk tape. Van ons eigen merk Woodfield tape bieden wij een erg divers gamma aan tapes aan. Wilt u meer informatie over Woodfield tape en de verschillende tape soorten die wij aanbieden? Druk op het onderstaande logo en u vindt daar meer informatie.

TAPE KOPEN BIJ WOODFIELD

Dus wanneer u op zoek bent naar een geschikte tape voor uw klus, dan bent u bij Woodfield aan het juiste adres. Kom naar een van onze vestigingen voor meer informatie. Heeft u een vraag over ons assortiment tapes? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden met plezier uw vragen.

DIRECT UW BESTELLING TAPE PLAATSEN? DAT KAN OOK ZEKER!