OVER ONS

Onze klanten ontzorgen door middel van persoonlijk contact, specialistisch advies en snelle service op gebied van schilders- en stucadoors benodigdheden. Daar gaan we als Woodfield voor. In 1974 opgericht en ondertussen uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met 10 vestigingen en 3 workwear shops. Daarnaast ook wereldwijd importeur van hoge kwaliteit producten en exporteur in de Benelux en Duitsland.

We zijn een (h)echt familiebedrijf met een blijvende platte organisatie. Geen dure titels maar een gezellig en leuk team met hetzelfde doel. Waarin eigen ideeën en initiatieven gehoord en gewaardeerd worden. Op die manier kunnen we blijven groeien en verbeteren. Geven we onze medewerkers ook de kansen om mee te groeien.

(H)echt familiebedrijf

Platte organisatie

Passie voor het vak

WAT VINDEN ONZE MEDEWERKERS?

Matty van der Hoek

“Werken bij Woodfield betekend werken bij een familiebedrijf. Je bent hier geen nummer maar je hebt een naam. Ze luisteren naar verbeteringen, en geven je veel vrijheid in je werkomgeving.”

Mattie

“Bij Woodfield heb ik de kans gekregen om verder te groeien naar een nieuwe uitdagende functie. Met een bijpassende opleiding om dit te verwezenlijken. ”

Lieke

ONZE VACATURES

Onderstaand vind jij het overzicht van onze huidige vacatures.

Staat de geschikte vacature er voor jou niet tussen? Maar ben je wel geïnteresseerd in een baan bij Woodfield? Stuur dan een open sollicitatie naar joffra@woodfield.nl. Wanneer jij een goede match met Woodfield bent staan wij zeker ook open om te kijken naar andere mogelijkheden!

Benieuwd naar jouw toekomstige collega’s? Klik dan hier!

SOLLICITATIEFORMULIER

  • Max. bestandsgrootte: 3 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BENIEUWD NAAR JOUW TOEKOMSTIGE COLLEGA'S?