KLIMMATERIAAL

Als vakman zult u het vast en zeker wel weten; het hebben van klimmateriaal is een must voor elke schilders- en stucadoorsklus. Daarom kunt u bij Woodfield terecht voor alle professionele trappen, ladders en steigers voor schilders en stucadoors.

Al meer dan 50 jaar hebben wij ervaring in de schilder- en stucadoorbranche. Wij weten dan ook als geen ander welk klimmateriaal er bij uw klus past. In onze vestigingen kunt u niet alleen terecht om klimapparatuur aan te schaffen, maar heeft u ook de mogelijkheid om steigers voor uw klus te huren.

KLIMMATERIAAL VAN DE BESTE MERKEN

Bij Woodfield leveren wij klimmaterialen voor elke schilder- en stucadoorklus van A-merken. Druk op het Logo voor meer informatie over een van de 2 merken.

KLIMMATERIAAL VOOR SCHILDERS EN STUCADOORS KOPEN

Wilt u een trap of ladder bij Woodfield kopen? Daarvoor bent u van harte welkom bij een van onze vestigingen. Hier staan onze specialisten voor u klaar. Plaatst u uw bestelling liever via de mail of telefoon? Ook dat is mogelijk! Neem contact op met uw Woodfield filiaal.

Gratis advies en begeleiding zijn belangrijke onderdelen van het uitgebreide servicepakket dat Woodfield aanbiedt. Onze specialisten staan voor u klaar om u deskundig advies te geven, gebaseerd op jarenlange professionele ervaring. Zij begrijpen u dan ook als geen ander wat er nodig is om uw werk goed en veilig te kunnen verrichten. Onze adviseurs helpen u graag met het maken van de keuze die het best bij uw type werkzaamheden past.

DIRECT UW BESTELLING PLAATSEN?