ALTREX

Wanneer u op zoek bent naar klimmateriaal, dan bent u bij Woodfield aan het juiste adres. Wij begrijpen dat uw uitdagingen vragen om vakmanschap. De specialisten van onze vestigingen hebben praktijkervaring met de producten van Altrex. Hierdoor kunnen wij samen met u op zoek naar het Altrex klimproduct dat het beste bij uw wensen past. Wij zijn van mening dat Altrex de slimste en veiligste klimoplossingen biedt. Daarnaast excelleren de klimmaterialen van Altrex op het gebied van ergonomie. Veilig, vernieuwend en verantwoord zijn hierbij 3 kernwoorden.

ALTREX PRODUCTEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Wij bieden verschillende Altrex producten aan. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Trappen: wij bieden verschillende trappen van het merk Altrex aan. Denk bijvoorbeeld aan huishoudtrappen, bordestrappen en zoldertrappen.
  • Ladders: bij Woodfield kunt u ook terecht voor een breed aanbod aan ladders van Altrex, zoals vouwladders, telescoopladders en gevelladders.
  • Steigers: wanneer u in de hoogte wilt werken, dan komt een steiger goed van pas. Wij bieden kamersteigers, triangelbruggen, loopbruggen en steigeronderdelen aan van het merk Altrex.
  • Hangbruggen: tot slot kunt u bij Woodfield terecht voor hangbruggen van Altrex

Bent u benieuwd naar alle Altrex producten in het assortiment van Woodfield? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies!

ALTREX PRODUCTEN KOPEN

Weet u al precies naar welk product u op zoek bent? Kom dan langs in een van onze vestigingen of neem contact op met een van onze vertegenwoordigers om uw bestelling te plaatsen. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze filialen om u te laten adviseren over het klimproduct dat bij uw klussen past! Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Logo Altrex Woodfield

NIEUWSCHIERIG GEWORDEN OVER ALTREX?