VERLICHTING

Als vakman zult u het vast en zeker weten, goede verlichting is essentieel tijdens uw schilder- en/of stucadoorsklus. Daarom kunt u bij Woodfield terecht voor verschillende soorten verlichting die elke soort klus van het juiste licht kunnen voorzien. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld bouwlampen maar ook kleinere verlichtingsmogelijkheden.

De volgende 2 kernwaarden staan centraal in het assortiment verlichting dat Woodfield aanbied: functionaliteit en kwaliteit. Dit ziet u dan ook in al onze producten binnen het assortiment terug. Wilt u graag wat meer informatie over ons assortiment verlichting? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden met plezier uw vragen.

VERLICHTING VAN A-MERKEN

Woodfield biedt enerzijds verlichting aan van haar professionele kwalitatieve Private-label. Daarnaast is Woodfield exclusief importeur in de Benelux van het A-merk Rohrlux. Wij vertellen u graag meer over het assortiment Rohrlux producten van Woodfield. Druk op het logo voor meer informatie.

VERLICHTING KOPEN BIJ WOODFIELD

Bent u op zoek naar de juiste verlichting voor uw schilders of stucadoorsklus? Kom dan een langs bij een van onze Woodfield vestigingen. Een belangrijke service die Woodfield aanbiedt is: professioneel advies. Zo weten onze specialisten u ook te adviseren over de verlichting die het beste bij uw klus past. Daarnaast kunt u bij Woodfield ook terecht voor alle benodigde accessoires bij de verlichting. Zo kunt u compleet op pad naar uw schilders of stucadoorsklus!

WEET U AL PRECIES WAT U WILT AANSCHAFFEN?