MILWAUKEE

Het Amerikaanse merk Milwaukee is toonaangevend op het gebied van professioneel elektrisch gereedschap. Sinds 1924 leidt het de industrie in zowel duurzaamheid als prestaties. Hun uitgebreide assortiment biedt een oplossing voor gebruikers over de hele wereld. Elke dag werken ze rechtstreeks met deze eindgebruikers om te begrijpen wat de eisen zijn van de constant veranderende werkplek. Zo blijven ze toonaangevend en leveren ze altijd de beste oplossingen voor een productievere en veiligere werkplek.

GEREEDSCHAP VAN MILWAUKEE BIJ WOODFIELD

Sinds kort kunt u bij onze vestigingen terecht voor diverse elektrische gereedschappen uit de snoerloze M12-serie. Deze machines leveren de beste duurzaamheid en kracht in een compact formaat. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Accublazer
  • Accu kitpistool
  • Accu bouwradio
  • Accu stofzuiger
  • Accu schroefmachine

Naast de bovenstaande producten kunt u ook andere producten uit de Milwaukee M12-serie bij Woodfield verkrijgen, maar ook de gereedschappen van andere lijnen zoals de M18 & MX Fuel-serie en diverse handgereedschappen.

MILWAUKEE PRODUCTEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Kom langs bij onze vestigingen voor ons assortiment aan Milwaukee gereedschappen. Of bestel uw gereedschap door contact op te nemen met ons hoofdkantoor. Dat kan door een mail te sturen naar verkoop@woodfield.nl. Wilt u graag advies over het elektrisch gereedschap van Milwaukee? Neem dan gerust contact met ons op!

WILT U MEER INFORMATIE OVER HET MERK MILWAUKEE?