WAPENINGSNETTEN CEMENTDEKVLOEREN

Bij Woodfield kunt u terecht voor wapeningsnetten voor cementdekvloeren. Wapeningsnetten voor cementdekvloeren zorgen voor versteviging van de cementdekvloer. Op deze manier is de kans op scheuren 70% lager dan wanneer u geen gebruik zou maken van een wapeningsnet. Daarnaast kan de cementdekvloer door de wapening ook zwaarder worden belast. Onderstaand leest u meer over het merk dat wij aanbieden en hoe u de wapeningsnetten voor cementdekvloeren bij Woodfield kunt kopen.

WAPENINGSNETTEN CEMENTDEKVLOEREN VAN ADFORS

Bij Woodfield bieden wij wapeningsnetten voor cementdekvloeren aan van het merk Adfors. Glasvezel wapeningsnetten hebben diverse voordelen t.o.v. van traditionele wapeningsnetten. Bent u benieuwd naar de voordelen? Druk dan op onderstaand logo. Op deze manier komt u op de speciale pagina van Vertex Grid terecht, het product wapeningsnetten dat Woodfield aanbiedt. Vertex Grid is een speciaal product van het merk Adfors voor de wapening van vloeren. Op deze pagina kunt u informatie en filmpjes vinden over het gebruik en de voordelen van Vertex Grid.

KOOP U WAPENINGSNETTEN BIJ WOODFIELD

Wilt u graag wapeningsnetten voor uw cementdekvloer(en) aanschaffen. Dan bent u bij Woodfield zeker aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de exclusieve importeur van het product Vertex Grid. Wilt u meer informatie over de wapeningsnetten? Dan adviseren wij u om contact op te nemen via de mail of de telefoon. U kunt bellen naar ons hoofdkantoor of een mail sturen naar verkoop@woodfield.nl. Bekijk onze contactpagina voor al onze contactgegevens.

Bent u op zoek naar de dichtstbijzijnde dealer? Ook hier kunnen onze medewerkers u bij helpen. Wanneer u contact opneemt kunnen zij voor u meekijken en u verwijzen naar de dichtstbijzijnde dealer.

MEER WETEN OVER DE GLASVEZEL WAPENINGSNETTEN?