WOODFIELD SCHIJNDEL

Bent u op zoek naar een verf- en stucadoorgroothandel in Schijndel? Dan bent u bij Woodfield Schijndel aan het juiste adres. Sinds 2016 is Woodfield in Schijndel gevestigd, Woodfield is de verfspecialist van Noord-Brabant. U bent van harte welkom om ons assortiment aan schilder- en stucadoorsmaterialen te bekijken. Onze winkelmedewerkers zijn gespecialiseerd in de verschillende producten. Zij staan voor u klaar om u te voorzien van een deskundig advies dat past bij uw wensen.

U kunt Woodfield Schijndel vinden aan de Heidebloemstraat 21 in Schijndel. Weet u al precies wat u wilt bestellen? Stuur dan een WhatsApp-bericht naar 06-40105708 of mail naar schijndel@woodfield.nl. Ook zijn we telefonisch te bereiken voor vragen op 073-7513408.

WOODFIELD VOOR DE SCHILDER IN SCHIJNDEL

Bent u een schilder in de omgeving van Schijndel? Kom dan eens langs bij Woodfield om uw verf te kopen. Al 45 jaar verkopen wij schildersmateriaal van goede kwaliteit. Woodfield is Veveo Select Grossier.  Ons assortiment biedt een ruime keus uit producten en merken. Denk bijvoorbeeld aan verf van de merken Delta, Nelf, Lucite en Relius. U kunt niet alleen voor verf bij Woodfield terecht maar ook voor andere schilderproducten. Zoals verfpompen, tapes, klimmateriaal en beschermingsmiddelen. Bekijk het volledige assortiment hier.

STUCMATERIAAL KOPEN IN SCHIJNDEL

Heeft u materialen nodig voor uw stucwerk? Ook dan bent u bij Woodfield Schijndel aan het juiste adres. U kunt voor stuclopers, gaasband, masking tape, folie en andere gereedschappen bij Woodfield terecht. Net als alle schilderproducten zijn de stucadoorsproducten te verkrijgen van kwaliteitsvolle merken. Bekijk ons hele assortiment op de website of kom langs in onze vestiging..

Geen tijd op langs te komen in de vestiging, maar wel producten nodig? Geen probleem, naar wens komen wij de producten ook bezorgen op locatie. Lees hier meer over onze bezorgservice.

ADRESGEGEVENS

Heidebloemstraat 21
5482 ZA Schijndel

T 073-7513408
M 06-40105708 (WhatsApp)
E schijndel@woodfield.nl

OPENINGSTIJDEN

maandag 07:00 tot 17:00
dinsdag 07:00 tot 17:00
woensdag 07:00 tot 17:00
donderdag 07:00 tot 17:00
vrijdag 07:00 tot 16:30

BEZORGSERVICE

Heeft u geen tijd om naar Woodfield
Schijndel te komen? Wij brengen uw bestelling graag naar het gewenste adres. ’s Ochtends besteld, ’s middags in huis.

''BIJ WOODFIELD DENKEN WE IN OPLOSSINGEN.''

MARCEL
FILIAAL SCHIJNDEL