LUCITE

Bent u op zoek naar een sterk product voor vormgeving en bescherming van oppervlakken? Dan bent u bij Woodfield aan het juiste adres. Hiervoor bieden wij speciale verven van het merk Lucite aan. Het merk Lucite is een begrip als het gaat om verven die gemaakt zijn voor buitengevels. Daarnaast staat Lucite bekend om haar kwalitatieve en duurzame producten die uitstekend te verwerken zijn.

PRODUCTEN VAN LUCITE VERFSYSTEMEN

Lucite biedt watergedragen verfsystemen voor gevels, daken, muren en onderdelen die moeten worden geverfd. Voorbeelden van Lucite verfsystemen zijn onder andere gevelverven, binnenmuurverven en lakken.

Woodfield biedt dan ook veel producten van Lucite aan. De volgende producten komen u wellicht bekend voor en kunt u in ons assortiment vinden:

  • Lucite Housepaint
  • Lucite Silico Tec
  • Lucite Acrylosil
  • Lucite Flowcoat 2.0
  • Lucite Pur-xtreme 2K
  • Lucite All-in

Meer informatie over de producten van Lucite die Woodfield verkoopt? Neem dan contact met ons op. Of kom ons eens bezoeken in een van onze vestigingen, onze specialisten beantwoorden met plezier uw vragen.

LUCITE PRODUCTEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Bent u op zoek naar een sterke verf voor verschillende ondergronden? Kom dan eens langs bij een van onze Woodfield vestigingen voor meer informatie over Lucite verfsystemen. Wij voorzien u graag van deskundig en op maat gemaakt advies, gebaseerd op uw klus.

Weet u al welk Lucite product u wilt aanschaffen? Geef dan uw bestelling door aan een van onze vestigingen en wij gaan voor u aan de slag. Op deze pagina vindt u meer informatie over elke vestiging en de bijbehorende contactgegevens.

Logo Lucite

MEER INFORMATIE OVER LUCITE?