VEVEO

Verf van het merk Veveo onderscheidt zich van alle andere verfmerken met een compleet assortiment aan lakken. Veveo is een onderdeel van PPG Industries, de wereldmarktleider op het gebied van verven en coatings. Veveo is in 1921 opgericht in Rotterdam als de “Verf, Vernis en Oliefabrieken” en het merk staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige producten. Mede hierdoor zijn de producten van Veveo populair onder de vakschilders. Veveo staat niet stil en ontwikkelt continu nieuwe producten en productlijnen waardoor het productportfolio sinds de oprichting sterk is gegroeid.

VEVEO PRODUCTEN BIJ WOODFIELD

Woodfield biedt onder andere de volgende Veveo-producten aan:

  • Veveo Urethancoat 4S
  • Veveo Platina SB 4S
  • Veveo Aqua Titanium
  • Veveo AC Plus
  • Veveo AC Plus S1
  • Veveo AC Top Clean
  • Veveo Multitex

Bent u benieuwd naar het volledige assortiment van Veveo producten bij Woodfield? Neem dan contact met ons op.

SAMENWERKING TUSSEN VEVEO EN WOODFIELD

Naast de kwaliteit richt Veveo zich ook op de samenwerking met Woodfield. Er bestaat een nauwe samenwerking tussen Woodfield en Veveo die al 45 jaar bestaat. Zolang Woodfield bestaat, staan de blikken van Veveo al op onze planken. Daarnaast is Veveo de grootste verfleverancier van Woodfield. Hierdoor kunnen wij u niet alleen Veveo-verf, maar ook Veveo-advies aanbieden. Dit advies gaat bijvoorbeeld over welk product voor welke ondergrond u kunt gebruiken. Op deze manier streven wij ernaar om samen met u op de snelste, makkelijkste en duurzaamste manier te werken.

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede Veveo muurverf of latex verf? Dan bent u bij Woodfield dus aan het juiste adres. Kom langs bij een van onze vestigingen of geef direct uw bestelling door aan verkoop@woodfield.nl.

Logo Veveo

EXTRA INFORMATIE OVER VEVEO?