WOODFIELD TAPE

Tape is niet meer weg te denken van de werkvloer. Of het nu gaat om schilder-, stucadoor-, autoschade- en vloerenbedrijven of voor particulier gebruik. Woodfield heeft een breed eigen gamma tape voor elke toepassing en ondergrond. Of u nu op zoek bent naar dubbelzijdige tape, masking tape, bouwtape of ducttape; u kunt terecht bij Woodfield voor kwalitatief hoogwaardige tapes.

Onderstaand vindt u meer informatie over de verschillende tapes. Naast de verkoop van de tapes geven wij per tape advies over de wijze van het afplakken van de tape. Het op de juiste manier afplakken met goede tape bepaalt voor en groot deel het eindresultaat en voorkomt problemen.

VERSCHILLENDE SOORTEN WOODFIELD TAPES

Het gamma aan Woodfield tapes bestaat uit verschillende soorten tapes:

  • Masking tape
  • Precision masking tape / Fine Line Tape
  • Ducttape
  • Gaasband
  • Time safe mask
  • Overige tapes

Wilt u graag meer informatie over de Woodfield tapes? Klik dan hier voor onze folder met informatie over de Woodfield tapes.

WOODFIELD TAPE FOLDER

De tapes van Woodfield hechten uitstekend en zijn makkelijk aan te brengen op verschillende ondergronden. Alle tapes zijn gemakkelijk te verwijderen, zonder dat u het oppervlak beschadigt. Welke tape het meest geschikt is voor de werkzaamheden die u gaat verrichten? Laat u adviseren en neem contact op voor meer informatie over de verschillende soorten Woodfield tapes.

Wilt u meer informatie over een van onze Woodfield tapes? Kom dan langs in een van onze vestigingen of neem contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Logo Woodfield Tape

MEER INFORMATIE OVER WOODFIELD TAPE?