FINE LINE TAPE

Woodfield heeft een breed aanbod aan Fine Line Tape / Precision making tape. Deze tape is geschikt voor schilders, stucadoors en de automotive industrie. De tape is speciaal ontwikkeld om strakke lijnen te kunnen creëren. Desondanks is de Fine Line Tape eenvoudig te verwijderen, zelfs na langere tijd.

Tape is niet meer weg te denken van de werkvloer. Of het nu gaat om schilder-, stucadoor-, autoschade- en vloerenbedrijven of voor particulier gebruik. Wij hebben een ruim assortiment voor  elke toepassing en ondergrond. De tapes van Woodfield hechten uitstekend, scheuren niet en zijn makkelijk aan te brengen op verschillende ondergronden. De tape is makkelijk te verwijderen, zonder dat u het oppervlak beschadigt. Welke tape het meest geschikt is voor de werkzaamheden die u gaat verrichten? Laat u adviseren en neem contact op voor meer informatie over ons assortiment.

FINE LINE TAPE BIJ WOODFIELD

Bij Woodfield verkopen wij verschillende soorten Fine Line Tape / Precision Making Tape. Bij Woodfield kunt u, om wat voorbeelden te noemen, verschillende soorten Fine Line Tape aanschaffen.

  • Fine Line Tape
  • Fine Line Low track
  • Topliner
  • Fine Line Xtra Strong

Wilt u graag meer informatie over de Woodfield tapes? Klik dan hier voor onze folder met informatie over de Woodfield tapes.

FINE LINE TAPE KOPEN BIJ WOODFIELD

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod Precision Making / Fine Line Tape? Kom dan eens langs bij een van onze vestigingen. Onze vertegenwoordigers kunnen u daar goed adviseren over het beste materiaal voor uw klus. Kent u de Fine Line Tape al en weet u al precies welke producten u wilt bestellen? Dan is het ook mogelijk om uw bestelling via de mail te plaatsen. U kunt uw bestelling dan mailen naar verkoop@woodfield.nl.

Fine Line Tape

MEER WETEN OVER FINE LINE TAPE?