WOODFIELD PROTECT-IT

Woodfield Protect-it is het eigen merk van Woodfield dat stuclopers maakt. Met deze stuclopers is Woodfield marktleider in de Benelux. Voor elke ondergrond bieden wij bescherming met onze stuclopers. Hierdoor weten vele schilders en stucadoors ook al jaren te vinden voor onze stuclopers. Ook onze professionals in onze vestigingen weten alles over de verschillende toepassingsmogelijkheden van de stuclopers. Hierdoor weten ze u goed te adviseren over de juiste toepassing voor uw klus.

HET ASSORTIMENT STUCLOPERS

Het assortiment bescherming van Woodfield Protect-it is dus erg groot met voor iedere ondergrond een passende stucloper. Onder andere hebben wij de volgende stuclopers in ons assortiment:

  • Stuclopers op ril
  • Stuclopers van vilt
  • Zelfklevende stuclopers
  • Slijtvaste en milieuvriendelijke stuclopers
  • Lichtgewicht stuclopers

Daarnaast kunt u zelfs stuclopers laten bedrukken met uw eigen opdruk. Alle vloer- en raambescherming zijn bij Woodfield verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wij hebben dus altijd wel iets in ons assortiment om uw vloer, trap en/of keuken mee te beschermen tijdens schilderwerkzaamheden of kleine verbouwingen.

WOODFIELD PROTECT-IT KOPEN BIJ WOODFIELD

Bent u benieuwd geworden naar de stuclopers van Woodfield Protect-it? Dan bent u bij Woodfield aan het juiste adres. Kom gerust eens een van onze vestigingen bezoeken voor meer informatie over alle toepassingsmogelijkheden. Onze professionals weten alles over de stuclopers en helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen. Samen vinden jullie de beste stucloper voor uw klus!

Logo Woodfield Protect-it

MEER WETEN OVER WOODFIELD PROTECT-IT?