3M PERSOONLIJKE BESCHERMING

3M staat bekend om haar beschermingsmiddelen van hoge kwaliteit. Alle producten van dit merk voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen en zorgen ervoor dat u uw klussen veilig kan uitvoeren. Wij verkopen al jarenlang producten van 3M. Onze specialisten hebben de producten zelf dan ook veelvuldig gebruikt. Hierdoor weten onze specialisten u goed te adviseren over de beschermingsmiddelen. Kom eens langs bij een van onze vestigingen voor meer informatie.

3M PRODUCTEN BIJ WOODFIELD

Bij Woodfield bieden wij verschillende soorten persoonlijke beschermingsmiddelen van 3M aan. Hieronder lichten wij ze verder toe.

  • Gehoorbescherming

Elk beroep heeft zijn eigen risico’s. Om deze reden is gehoorbescherming persoonlijk. Elke werkomgeving heeft immers een ander aangeboden aantal dB’s. Ook schilders en stucadoors werken soms in een luidruchtige omgeving of zelfs met apparaten die veel geluid veroorzaken. Zorg er daarom voor dat uw gehoor goed beschermd wordt.

  • Oogbescherming

Het assortiment aan oogbescherming biedt een variatie in moderne en stijlvolle producten. De veiligheidsbrillen beschermen tegen een aantal risico’s en zijn verkrijgbaar met verschillende coatings, lenstypes en accessoires. Onze specialisten in de winkel vertellen u  hier graag meer over.

  • Adembescherming

Elk jaar overlijden 1200 mensen door langdurige blootstelling aan gevaarlijke stoffen op het werk. In de meeste gevallen had dit voorkomen kunnen worden. Het nemen van de juist stappen is onontbeerlijk voor de veiligheid. Woodfield heeft de benodigde adembescherming om men te beschermen van deze gevaarlijke stoffen.

  • Hoofdbescherming

De hoofdbescherming bestaat uit een ruime keuze in veiligheidshelmen. Deze zijn van uitstekende kwaliteit en beschikbaar in verschillende types voor specifieke toepassingen. Alle hoofdbescherming is ontworpen om maximaal comfort en veiligheid te bieden.

Heeft u vragen over ons assortiment aan 3M producten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

VEILIGHEIDSPRODUCTEN VAN 3M KOPEN

Bent u nieuwsgierig geworden naar de persoonlijke bescherming van 3M? Kom dan eens langs bij een van onze vestigingen. Als u al precies weet welke beschermingsmiddelen u nodig heeft kunt u ook direct een bestelling plaatsen. Dit doet u door uw bestelling te mailen naar verkoop@woodfield.nl.

Logo 3M

MEER WETEN OVER 3M?