DELTAPLUS

Wanneer u tijdens uw klus veilig te werk wilt gaan, dan bent u bij Woodfield aan het juiste adres. Voor iedere professional bieden wij beschermingsproducten aan die u kunt gebruiken tijdens uw werkzaamheden. Bij Woodfield kunt u terecht voor verschillende beschermingsproducten, onder andere van het merk Deltaplus.

Ze staan bekend om de hoogwaardige producten ter bescherming van schilders en stucadoors. Met de producten van Deltaplus bent u verzekerd van veilige en beschermende materialen, waardoor uw werk een stuk minder risicovol wordt. En veilig te werk gaan is ontzettend belangrijk.

DELTAPLUS BESCHERMINGSPRODUCTEN BIJ WOODFIELD

Bij Woodfield kunt u terecht voor verschillende beschermingsproducten van het merk Deltaplus:

  • Hoofdbescherming
  • Gehoorbescherming
  • Gezichtsbescherming
  • Handbescherming
  • Lichaamsbescherming
  • Voetbescherming
  • Valbescherming

Van de bovenstaande productgroepen bieden wij een breed assortiment aan beschermingsproducten aan. Kom langs in een van onze vestigingen om de verschillende producten van te bekijken. Heeft u al een vraag over ons assortiment, neem dan gerust contact op.

VEILIGHEIDSPRODUCTEN VAN DELTAPLUS KOPEN

Wilt u veilig te werk gaan? En bent u na het lezen van deze pagina nieuwsgierig geworden naar de producten van Deltaplus? Dan hopen we u binnenkort graag een keer te zien in een van onze Woodfield vestigingen. Onze medewerkers staan daar voor u klaar om u van advies te voorzien van de verschillende producten. Tevens kijken zij samen met u welk beschermingsproduct van Deltaplus het beste aansluit bij uw klus.

Heeft u geen advies nodig en weet u al precies welk product u wilt hebben? U kunt uw bestelling ook online plaatsen door een mail te sturen naar verkoop@woodfield.nl

Logo deltaplus

MEER WETEN OVER DE BESCHERMINGSPRODUCTEN VAN DELTAPLUS?