SEMIN

Woodfield is importeur van het merk SEMIN (nl), dé Franse fabrikant van pleisters en lijmen voor schilder en stucadoor. Ze staan bekend om hun complete assortiment pleisters en lijmen voor elke ondergrond. De producten zijn gebruiksvriendelijk, sterk en hebben een hoog maskerend vermogen.

SEMIN is een net als Woodfield een écht familiebedrijf en daarom sluit de cultuur van onze bedrijven naadloos bij elkaar aan. Ook hebben we dezelfde visie over schilder en stucadoorsproducten. Hierdoor vinden wij het erg prettig om met ze samen te werken.

SEMIN PRODUCTEN BIJ WOODFIELD

Bij Woodfield kunt u terecht voor verschillende producten van het merk SEMIN. Een aantal van onze favoriete producten zijn de:

  • SEMIN CE78: een uitstekende voegenvuller op basis van gips
  • SEMIN Sem Light: een lichtgewicht vulmiddel
  • SEMIN Sem-Prim: een dekkende voorstrijk
  • SEMIN Top G&F: kant en klare finishpasta

Dit zijn producten waar het bedrijf bekent om staat. Natuurlijk hebben wij bij Woodfield ook diverse andere producten in ons assortiment. Kom daarvoor naar een van onze vestigingen.

SEMIN PRODUCTEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Doordat wij al jaren een nauwe samenwerking met SEMIN hebben opgebouwd, weten wij u goed te adviseren over de verschillende producten. Kom naar een van onze vestigingen voor meer informatie en advies over de toepassingsmogelijkheden van de verschillende producten. Onze professionals weten u te adviseren over het juiste product voor de juiste ondergrond. Heeft u een vraag over de producten en niet de mogelijkheid om naar een van onze vestigingen te komen? Neem dan contact met ons op.

Logo SEMIN stucmaterialen Woodfield

VOOR MEER INFORMATIE OVER SEMIN