CEMCOLORI

Woodfield is de Belgische importeur van het merk Cemcolori. Wat het merk zo bijzonder maakt? De producten zijn 100% waterdicht. Hierdoor hoeven de producten naderhand niet meer afgelakt, gewaxt of geïmpregneerd te worden om ze waterdicht te maken. Daardoor zijn ze ook goed te gebruiken voor bijvoorbeeld klussen aan badkamers, douches of toiletten. De producten worden in Nederland geproduceerd en zorgen voor een mooie betonlook.

Daarnaast bieden wij ook Finitu aan, Finitu is een één-laags kant-en-klare betonlook afwerking voor meubels, wanden en vloeren. De Finitu is verkrijgbaar in 4 standaardkleuren. Eerst dient men de ondergrond voor te behandelen met de Finitu Primer, daarna kan de Finitu worden aangebracht in een van de standaardkleuren. Daarna dient de ondergrond afgelakt te worden met de Finitu AB-PU Finish Extra Mat om de krasbestendigheid en duurzaamheid van het product te vergroten. Bent u nieuwsgierig naar Finitu?

Bekijk onderstaande instructievideo:

 

PRODUCTEN VAN CEMCOLORI BIJ WOODFIELD

Woodfield bied diverse producten van Cemcolori aan. Om een aantal voorbeelden te noemen:

  • Cemcolori PU-Finish
  • Cemcolori Acryl Primer
  • Cemcolori Basis Deco
  • Cemcolori PU-Supercoat 2-comp

Heeft u een vraag over het assortiment stucmaterialen bij Woodfield? Neem dan contact met ons op.

CEMCOLORI PRODUCTEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Bent u nieuwsgierig geworden naar de stucmaterialen van Cemcolori? Wilt u graag een waterdichte betonlook afwerking? Kom dan naar een van onze Woodfield vestigingen toe. Daar bent u namelijk aan het juiste adres. Kent u de producten van Cemcolori al en weet u precies welke producten u wilt bestellen? Mail dan uw bestelling naar verkoop@woodfield.nl.

Logo Cemcolori stucmaterialen Woodfield

INFORMATIE OVER CEMCOLORI?