ZUSEX

Het Zusex assortiment bij Woodfield bestaat uit verschillende houtreparatieproducten. Elk product heeft haar eigen specifieke eigenschappen en gebied waarvoor het ingezet kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een snelle reparatie van een klein gaatje tot grotere reparaties. Het assortiment van Zusex biedt diverse hout(rot)vullers voor de meest uiteenlopende reparaties aan houten onderdelen zoals bijvoorbeeld kozijnen, ramen, deuren en trappen. De producten van Zusex zijn geproduceerd voor gebruik op verschillende ondergronden, zowel binnen en of buiten.

DE PRODUCTEN VAN ZUSEX BIJ WOODFIELD

Wij bieden diverse Zusex producten aan, die wij met grootste zorg voor u geselecteerd hebben. Enkele voorbeelden van Zusex producten die wij verkopen zijn:

  • Zusex Snelcompound 2-in-1
  • Zusex Renovatiecompound
  • Zusex Flexicompound
  • Zusex Snelcompound
  • Zusex All-Round Repair

Natuurlijk bieden wij nog meer Zusex producten aan, elk voor een andere toepassing. Bent u benieuwd naar het gehele Zusex assortiment bij Woodfield? Kom dan een van onze vestigingen eens bezoek. Of neem contact op met de vestiging in jouw regio.

ZUSEX PRODUCTEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Bent u op zoek naar een houtreparatieproduct? Dan kan het goed zijn dat een product van Zusex hetgeen is waar u naar op zoek bent. Kom gerust langs in een van onze winkels, onze specialisten staan hier klaar om u te voorzien van een advies en beantwoorden uw vragen met plezier.

Weet u al welk Zusex product u graag wilt hebben? Dan kunt u uw bestelling telefonisch of via de mail bij ons plaatsen. Mail bijvoorbeeld uw bestelling naar verkoop@woodfield.nl

Zusex Woodfield

BENIEUWD NAAR DE ANDERE PRODUCTEN VAN ZUSEX?