COPENHAGEN GOLD

Copenhagen Gold heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van kwasten. De kwasten van Copenhagen Gold zijn op 2 verschillende manieren gemaakt. Enerzijds maken zij kwasten van varkenshaar anderzijds maken zij kwasten van synthetisch haar. Deze laatste kwasten zijn gemakkelijker in onderhoud dan de kwasten van varkenshaar, aangezien deze wijd kunnen gaan staan als ze in het water worden bewaard. Beide typen kwast kunt u bij Woodfield verkrijgen. Daarnaast zijn er ook verschillende rollers van Copenhagen Gold bij Woodfield verkrijgbaar.

SOORTEN COPENHAGEN GOLD KWASTEN BIJ WOODFIELD

In onze Woodfield vestigingen hebben wij diverse soorten Copenhagen Gold kwasten staan. In totaal kan er een onderscheid gemaakt worden in 5 modellen kwasten:

  • Ronde kwast: voor normale schilderwerkzaamheden
  • Ovale kwast: voordelen van zowel ronde als platte kwast
  • Platte kwast: voor grote oppervlakken en extra glad werk
  • Gebogen penselen: voor kleine hoekjes en moeilijk bereikbare plaatsen
  • Blokwitters: voor grote (niet egale) oppervlakken

COPENHAGEN GOLD KWASTEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Bovenstaand zijn de verschillende modellen Copenhagen Gold kwasten beschreven. Binnen elk model zijn weer verschillende kwasten bij Woodfield beschikbaar. Bent u nieuwsgierig naar het gehele assortiment? Kom dan eens langs bij een van onze vestigingen, daar is het gehele assortiment te vinden. Weet u al precies welke Copenhagen Gold kwasten u moet hebben? Mail dan uw bestelling naar verkoop@woodfield.nl

DIRECT UW KWASTEN BESTELLEN?