FONTES

Fontes is een bedrijf dat in 2014 is gestart en inmiddels een gevestigde naam is in de afbouwbranche. Ze richten zich op materialen en gereedschappen van hoge kwaliteit en importeren deze van verschillende kwalitatieve merken. Deze kwalitatieve gereedschappen en afbouwmaterialen leveren zij aan de professionele bouwmaterialenhandel, ijzerwarenhandel, stucadoorsgroothandel en verfgroothandel. Zo zijn ze dus onder andere ook leverancier bij Woodfield. Fontes heeft service hoog in het vaandel staan en dat merken wij in de samenwerking.

FONTES PRODUCTEN BIJ WOODFIELD

Bij Woodfield bieden wij verschillende materialen en gereedschappen van Fontes aan. Een aantal gereedschappen die u bij ons kunt verkrijgen zijn:

  • Schwan
  • L’Outil Parfait
  • Spear en Jackson

Dit is niet het gehele assortiment aan Fontes producten bij Woodfield. Naast bovenstaande gereedschappen kunt u nog verschillende andere producten van Fontes bij Woodfield verkrijgen. Wij nodigen u uit om eens naar een van onze vestigingen te komen, om het gehele assortiment te bekijken.

KOOP BIJ WOODFIELD UW FONTES PRODUCTEN

Bij Woodfield kunt u dus diverse Fontes materialen en gereedschappen verkrijgen. U kunt de producten aanschaffen door naar een van onze vestigingen te komen. Hier staan ook Woodfield professionals voor u klaar om u te helpen bij uw keuze. Weet u echter al precies wat u wilt bestellen, dan kunt u uw bestelling ook via de mail plaatsen. U kunt uw bestelling mailen naar verkoop@woodfield.nl

Fontes Woodfield

MEER WETEN OVER HET MERK FONTES?