FRIESS

Friess is een bedrijf gericht op professioneel gereedschap voor schilders en vloerenleggers. Dit gereedschap fabriceren zij zelf in hun fabriek in Duitsland. Ze werken al jaren samen met de verfindustrie, schildersbedrijven en vakmensen, hierdoor zijn de producten van Friess optimaal toegesneden op de praktijk. Ook nemen ze de specifieke wensen van de personen met wie ze samen werken mee, om weer nieuwe producten te ontwikkelen. Deze combinatie van Friess vinden wij bij Woodfield erg belangrijk.

MATERIALEN VAN FRIESS

Bij Woodfield verkopen wij verschillende materialen van Friess. De volgende productcategorieën kunt u bij Woodfield vinden:

  • Rollers: inktrollen voor dagelijks professioneel gebruik. Maken het werk nog effectiever en efficiënter.
  • Friess toebehoren.

Heeft u een vraag over het assortiment Friess producten bij Woodfield? Neem dan contact met ons op.

FRIESS MATERIALEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Bij Woodfield kunt u terecht voor de verschillende materialen en gereedschappen van Friess. Kom langs bij een van onze vestigingen om het gehele assortiment te bekijken. Ook staan onze medewerkers in de vestigingen voor u klaar om vragen over de producten van Friess te beantwoorden. Weet u al precies welke producten van Friess u wilt hebben? Mail dan uw bestelling naar verkoop@woodfield.nl

Fries Woodfield

BENIEUWD NAAR FRIESS