GOUDHAANTJE

De Goudhaantje kwasten worden gemaakt in de van Dam’s kwastenfabriek in Culemborg. Deze kwastenfabriek is de laatst overgebleven kwastenfabriek van Nederland.

De kwasten van Goudhaantje staan voor topkwaliteit. Ze zijn vervaardigd van de allerbeste grondstoffen en gemaakt door speciaal opgeleide kwastenmakers. Wanneer de kwasten gemaakt zijn gaan ze door een strenge kwaliteitscontrole om zo de kwaliteit van de kwasten hoog en gelijk te houden. Wanneer u op zoek bent naar een hoogwaardige kwast, dan kunt u onder andere voor de kwasten van Goudhaantje kiezen.

GOUDHAANTJE KWASTEN BIJ WOODFIELD

Wij bij Woodfield hebben diverse Goudhaantje kwasten in ons assortiment. Wanneer u nieuwsgierig bent naar al onze kwasten, dan bent u van harte welkom in een van onze vestigingen (vestigingenpagina. Om u alvast een indruk te geven van het assortiment, onderstaand de 5 populairste kwasten:

  • Goudhaantje Futura serie
  • Goudhaantje Purple serie
  • Goudhaantje Traditioneel serie
  • Goudhaantje Nylon rollers
  • Goudhaantje microvezelrollers

KWASTEN VAN GOUDHAANTJE KOPEN BIJ WOODFIELD

U kunt in de Woodfield vestigingen terecht voor het kopen van de kwasten van Goudhaantje. Daarnaast kunt u ook uw bestelling online plaatsen. Dit doet u door uw bestelling te mailen naar verkoop@woodfield.nl. Wanneer u graag advies wilt over de producten, dan raden we u aan om naar een vestiging te komen. Daar staan onze professionals voor u klaar om u vrijblijvend advies te geven.

Goudhaantje Woodfield

MEER WETEN OVER GOUDHAANTJE KWASTEN?