WOODFIELD CLEANING PRODUCTS

Woodfield heeft haar eigen gamma Cleaning Products. Deze zijn reeds jaren zeer gekend in de gehele Benelux. Dit omdat ze de oplossingen geven voor veel hardnekkige vervuilingen. Het gamma bestaat uit 4 producten: St Clear Allesontvetter, Clearline Super Reiniger, Clearline Super Ontvetter en Broclean Groene Aanslag Verwijderaar.

DE 4 SOORTEN WOODFIELD CLEANING PRODUCTS

Het assortiment van Woodfield Cleaning Products bestaat uit 4 producten, deze worden onderstaand toegelicht.

  • St. Clear Alles Ontvetter

St. Clear is een uniek en geconcentreerd product met een doeltreffende werking welke speciaal ontwikkeld is voor de vakman, schilder en stucadoor. Dit product verwijdert moeiteloos vuil zoals nicotine, oude zeep en waslagen, schoenstrepen, roet, vet en kachelvuil. Dit product bezit een doordringende dieptewerking zodat al het oudere en opgehoopte vuil losweekt. Daarnaast is St. Clear is een laagschuimend en geurloos product.

St. Clear wordt gebruikt op alle soorten afwasbare oppervlakken. Denk bijvoorbeeld aan vloeren, kunststof, glas, polyester en aluminium. Daarnaast kan St. Clear ook gebruikt worden in het alledaagse huishouden zoals in de keuken.

  • Clearline Super Ontvetter

Clearline Super Ontvetter is een krachtige ontvetter. Het reinigt en verwijdert vet, nicotine, schoenstrepen, roet en verweerd vuil moeiteloos. Dit product kan praktisch op alle oppervlakten gebruikt worden, denk bijvoorbeeld aan kunststof, verfwerk, tegels, vloeren en plafonds. Ook is het zeer geschikt voor het ontvetten van motoren. De geur van dit product is fris en aangenaam.

  • Broclean Groene Aanslag Verwijderaar

Zoals de naam al zegt is Broclean Groene Aanslag Verwijderaar een product dat groene aanslag verwijdert en voorkomt. Het is te gebruiken op diverse oppervlakken zoals daken, tegelpaden, ramen, bielzen en tuinmeubelen.

  • Clearline Super Reiniger

Clearline super reiniger is een geconcentreerd reiniger met een zeer doordringende dieptewerking. Ook dit product verwijdert moeiteloos vet, nicotine, oud zeep en waslagen, schoenstrepen, roet en olie. Ook kan Clearline Super Reiniger gebruikt worden op alle soorten oppervlakten als vloeren, kunststof, aluminium, polyester en RVS. Clearline super reiniger is een vervanger van ammoniak en is geurarm. Daarnaast mag dit product, net als St. Clear, ook in het huishouden gebruikt worden.

WOODFIELD CLEANING PRODUCTS KOPEN

U kunt de Woodfield cleaning products verkrijgen in een van onze vestigingen. Hier staan ook onze medewerkers voor u klaar om uw vragen over de producten te beantwoorden. Zij kunnen u goed adviseren over het juiste type Woodfield cleaning product voor uw specifieke situatie. Bent u al bekend met onze Woodfield cleaning products en weet u al precies wat u wilt bestellen? Mail dan uw bestelling naar verkoop@woodfield.nl.

Logo Woodfield cleaning products

MEER WETEN OVER WOODFIELD CLEANING PRODUCTS?