CWS

Al meer dan 150 jaar staat CWS bekend om zijn traditionele Premium-lakgamma. De slogan van CWS is niet voor niets ‘’Lak is ons vak!’’. Door middel van continue ontwikkeling weten ze elke keer weer nieuwe producten te ontwikkelen van hoge kwaliteit. Door de vele jaren aan ervaring zijn ze een toonaangevende lakspecialist. Wij bij Woodfield werken graag samen met CWS omdat ze een unieke variëteit aan kwaliteitsvolle lakken aanbieden. Voor elk type-project hebben ze wel een passende lak.

CWS PRODUCTEN BIJ WOODFIELD

Woodfield verkoopt verschillende producten van CWS. Om u een kleine greep uit ons assortiment te geven, dit zijn de meest verkochte producten die wij bij Woodfield aanbieden:

  • CWS Unigrund
  • CWS Satine
  • CWS Allgrund
  • CWS Specotheem
  • CWS Duotop Satn/Math

Ons gehele assortiment van CWS kunt u vinden in onze vestigingen. Onze verf-specialisten staan daar voor u klaar om uw vragen over de lakken te beantwoorden.

CWS PRODUCTEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Wanneer u producten van CWS wilt kopen, kom dan eens langs bij een van onze Woodfield vestigingen. In onze vestigingen kunt u de verschillende producten van CWS vinden. Bent u al bekend met de lakken van CWS en weet u al precies welke producten u wilt kopen? Dan kunt u uw bestelling ook in een mail naar Woodfield sturen. Dit doet u door een mail te sturen naar verkoop@woodfield.nl.

Logo CWS

MEER WETEN OVER HET MERK CWS?