CRONOLIN

Cronolin is een betrouwbare verfproducent die verf, primer, lak, coating en beits ontwikkeld voor onder andere de professionele schilder. Waar het merk in uitblinkt, is het vinden van de juiste oplossing voor de juiste ondergrond. Voor vrijwel elke ondergrond hebben ze een gepaste oplossing.

Woodfield werkt sinds de jaren 80 met de verfproducten van Cronolin. Wij zijn erg tevreden met deze samenwerking. Beide hechten we veel waarden aan een langdurige samenwerking, dat is te merken. Wanneer er geen juiste oplossing is voor een situatie, kan Cronolin hier met zijn specialistische kennis een speciale verf, primer, lak, beits of coating voor ontwikkelen. Hierdoor hebben wij voor elke situatie een oplossing.

PRODUCTEN VAN CRONOLIN

Cronolin is producent van verf, primer, lak, beits en coating. Dit ontwikkelen zij voor staal, hout, scheepvaart, de doe-het-zelver en de professionele schilder. Bij Woodfield kunt u de producten gericht op de professionele schilder vinden. 2 producten die u bij Woodfield kunt vinden van het merk Cronolin zijn:

  • CRONOSTAIN WA
  • CRONOLIN SNELGROND

PRODUCTEN VAN CRONOLIN KOPEN BIJ WOODFIELD

Bent u benieuwd geworden naar de producten voor schilders van Cronolin? Dan bent u bij Woodfield aan het juiste adres. Kom gerust eens een van onze vestigingen bezoeken voor meer informatie over de producten. Onze specialisten kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor de juiste ondergrond.

Bent u al bekend met de producten van Cronolin en weet u al precies wat uw wilt bestellen? Dan kunt u uw bestelling ook via de mail plaatsen. Mail uw bestelling naar verkoop@woodfield.nl.

Logo Cronolin

WILT U MEER INFORMATIE OVER HET MERK CRONOLIN?