REWAH

Wanneer u op zoek bent naar een merk dat garant staat voor kwaliteit en service, dan is Rewah het geschikte merk voor u! Hier staat het bedrijf sinds de oprichting in 1985 namelijk voor. Ze vinden het erg belangrijk om passende oplossingen voor klanten te creëren. Om hiervoor te zorgen hebben ze een speciaal labo als orgaan binnen het bedrijf. Binnen dit labo werkt een team van onderzoekers continu aan de ontwikkeling van nieuwe oplossingen. Dit doen ze op maat van de wensen van de klant.

Bij Woodfield vinden wij het erg prettig dat Rewah gericht is op de specifieke wensen van de klant en hier oplossingen voor maakt. Op deze manier sluiten de producten exact aan bij de vraag uit de markt en dat is erg prettig. Daarnaast hebben ze ook hoge normen waardoor ze de kwaliteit van de producten hoog houden.

PRODUCTEN VAN REWAH

Bent u benieuwd naar de producten van Rewah bij Woodfield? Bij Woodfield bieden wij een groot assortiment van Rewah aan. U kunt bij ons onder andere verkrijgen:

  • Verven voor binnen en buiten
  • Producten voor reinigen en restauratie van gevels en monumenten
  • Dak coatings
  • Producten voor betonrenovatie

Heeft u een vraag over het assortiment van Rewah bij Woodfield? Neem dan zeker contact op, wij vertellen u graag meer over de producten.

PRODUCTEN REWAH KOPEN BIJ WOODFIELD

Wilt u Rewah producten kopen? Kom dan zeker eens naar Woodfield. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over het assortiment. Samen met u gaan zij kijken welk product u het beste kunt gebruiken voor uw klus. U kunt Woodfield inmiddels vinden in 9 plaatsen verspreid over Brabant, Limburg en Gelderland. Wilt u weten waar u de Woodfield vestigingen kunt vinden? Klik dan hier. Wij verwelkomen u graag bij Woodfield.