KARAAT

Karaat is een exclusief merk met topkwaliteit producten voor de professionele schilder. Met een compleet assortiment aan muurverven, een collectie watergedragen lakken en diverse soorten glasweefselbehang. Geproduceerd met hoogwaardige grondstoffen voor een duurzaam eindresultaat.

De muurverven zijn speciaal ontwikkeld voor spuitapplicatie maar ook uitstekend te verwerken met kwast en roller. Ga voor een matte luxe uitstraling en gemakkelijke verwerking met de Karaat Wall Finish Matt, Karaat Easy Finish S1 of kies de afwasbare zijdematte Karaat Wall Finish Silk Matt.

Kras- en slijtvast, huidvetbestendig en met een uitstekende dekkingsgraad. De watergedragen lakken van Karaat met hun lange open tijd zijn prettig in de verwerking, kunnen vol aangebracht worden en vloeien daarna strak uit. Ga aan de slag met de Karaat Multi Primer Aqua voor de juiste hechting op iedere ondergrond en werk deze daarna af met de Karaat Elite Aqua Gloss, Silk Gloss of Matt.

Diverse voorbehandeld glasweefsel, renovlies en glasvlies. Sterk en scheurbestendig voor iedere nieuwbouw- of renovatieklus. Standaard ruit, fijne ruit, visgraat en glad. Karaat heeft ook glasweefsels voor de waterbak.

PRODUCTEN VAN KARAAT

  • Karaat Elite Aqua Gloss, Silk Gloss en Matt
  • Karaat Multi Primer Aqua
  • Karaat Wall Primer
  • Karaat Wall Finish Matt
  • Karaat Wall Finish Silk Matt
  • Karaat Easy Wall Primer
  • Karaat Easy Wall Finish S1
  • Karaat Glasweefsel

KARAAT PRODUCTEN KOPEN MET BIJPASSEND ADVIES

Wilt u specialistisch advies over welke verf u nodig heeft voor bepaalde ondergronden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten voorzien u graag vrijblijvend van advies over Karaat verf. Maar ook voor advies voor andere verven, lakken en beitsen voor ondergronden als trappen, vloeren, muren en kozijnen kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Weet u al precies welke verf u nodig heeft? Kom dan langs bij een van onze vestigingen om uw verf te kopen. Liever uw bestelling plaatsen via de mail of telefoon? Bekijk dan hier onze contactgegevens.

WILT U MEER WETEN OVER KARAAT VERF?