TRAE-LYX

Trae-lyx is gespecialiseerd in afwerking voor vloeren, wanden en meubels. Ze bieden verschillende hoogwaardige lakproducten aan voor verschillende ondergronden en oppervlakte. Hierbij richtten ze zich op een natuurlijke uitstraling. Wanneer u een Trae-lyx product gebruikt weet u zeker dat het er natuurlijk uitziet. U ziet eigenlijk niet eens dat de lak er op zit, u krijgt een hele natuurlijk uitstraling van bijvoorbeeld uw vloer of meubel waarvoor u het product heeft gebruikt.

PRODUCTEN VAN TRAE-LYX BIJ WOODFIELD

Woodfield biedt verschillende producten van Trae-lyx aan. De volgende producten worden bij Woodfield het meeste verkocht en zijn erg populair:

  • Trae-lyx Natural Finish
  • Trae-lyx Projectlak
  • Trae-lyx Trappenlak

Heeft u een vraag over een van deze producten of het gehele Trae-lyx assortiment bij Woodfield? Neem dan contact met ons op.

TRAE-LYX PRODUCTEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Bent u op zoek naar een lak met natuurlijke uitstraling? Dan zijn de Trae-lyx producten misschien wat voor u. Kom eens langs in een van onze vestigingen en laat u informeren door een van onze specialisten. Zij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden en geven u advies passend bij uw klus. Bent u al bekend met Trae-lyx? Dan kunt u uw bestelling ook direct naar ons mailen. Mail uw bestelling naar verkoop@woodfield.nl