VISTAPAINT

Vistapaint is een verfmerk dat al ruim 50 jaar bestaat en speciaal gemaakt is voor professionals. Vistapaint is de marktleider in de Benelux op het gebied van plamuur voor de professionele schilder en vakman.

Er vallen verschillende verfmerken onder Vistapaint. Denk bijvoorbeeld aan Jansen, Südwest en Vista. Het assortiment bevat dus verschillende merken en ook veel verschillende producten. Denk onder andere aan hele goede synthetische maar ook watergedragen universele hechtprimer van Südwest en hoogwaardige grondverven. Maar ook voor hittebestendige verf en tegellak of striplak kunt u kopen van het merk Vistapaint.

PRODUCTEN VAN VISTAPAINT

Het productassortiment van Vistapaint bezit veel verschillende specialiteiten, waaronder:

  • Verven: isolerende muurverf, specialistische muurverven, chloorrubber zwembadverf en hittebestendige verf.
  • Blanke vernissen
  • Watergedragen oplossingen

De bovenstaande voorbeelden zijn slechts een aantal producten van het merk Vistapaint. Bij Woodfield kunt u terecht voor een ruim assortiment aan producten van Vistapaint. Meer informatie over het hele assortiment van Vistapaint bij Woodfield? Neem dan contact met ons op.

VISTAPAINT VERVEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede verf? De kans is groot dat u dan op zoek bent naar een verfproduct van het merk Vistapaint. Kom gerust langs in een van onze vestigingen. Onze specialisten staan hier klaar om u te adviseren welk product het beste bij uw klus past. Benieuwd waar u onze vestigingen kunt vinden? Op onze vestigingenpagina vertellen we u alles over de 8 verschillende vestigingen van Woodfield.

Logo Vistapaint

MEER WETEN OVER VISTAPAINT?