RUST-OLEUM

Rust-Oleum is fabrikant van innovatieve verven en coatings. Jaarlijks produceren ze meer dan 100 miljoen stuks verfspuitbussen en daarmee zijn de grootste producent van de wereld. De producten van Rust-Oleum worden over de hele wereld verkocht. Waarbij de focus van de producten in Europa voornamelijk liggen op het gebied van onderhoud en reparatie.

Het merk staat voor besparing van tijd, geld en zorgen en willen het de vakman zo gemakkelijk mogelijk maken. Dit is terug te merken in de kwalitatieve producten en maakt het dat wij bij Woodfield graag met dit merk samen werken.

PRODUCTEN VAN RUST-OLEUM

Rust-Oleum biedt een breed assortiment aan verven en coatings. Enerzijds bieden ze spuitbussen voor een snel resultaat, anderzijds ook erg geavanceerde coatingsystemen. Hierdoor is er voor elk soort klus wel een passende oplossing. Bij Woodfield bieden wij onder andere de volgende producten aan:

  • Rust-Oleum Noxyde
  • Rust-Oleum Combi Color
  • Metal Cladding Coating
  • Rust-Oleum Metal Primer

Dit is niet het gehele assortiment van Rust-Oleum producten bij Woodfield. Heeft een u een vraag over het assortiment? Neem dan contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen.

RUST-OLEUM PRODUCTEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Voor de producten van Rust-Oleum kunt u terecht bij een van onze Woodfield vestigingen. Benieuwd naar de locaties van al onze vestigingen? Kijk dan eens op onze vestigingenpagina. In onze vestigingen staan onze vertegenwoordigers voor u klaar om al uw vragen over Rust-Oleum te beantwoorden.

Logo Rust-Oleum

MEER WETEN OVER RUST-OLEUM?