PPG

Woodfield levert coatings van het merk PPG Woodfinishes. PPG is een grote multinational en een vooraanstaande fabrikant van coatings. Als één van de marktleiders in coatings lopen zij voorop in technologieën en toepassingen in verschillende sectoren. PPG staat bekend om de investeringen die zij doen in onderzoek en ontwikkeling. Hierdoor ontwikkelen zij veel nieuwe technologieën en toepassingsmogelijkheden, ook voor schilders en stucadoors. De focus ligt op voortdurende kwaliteitsverbetering en productiviteit van bedrijven.

Naast de vele innovaties die PPG doet, vinden zij kleur meer dan een finishing touch. Iets wat schilders natuurlijk aanspreekt. PPG is overal in de wereld aanwezig en zien kleurentrends en ontwikkelen nieuwe kleuren als eerste lakfabrikant voor schilders. Heeft u een vraag over PPG? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden met plezier uw vragen.

VLOEIBARE COATINGS VAN PPG WOODFINISHES

Woodfield verkoopt met name vloeibare coatings van PPG Woodfinishes. Vloeibare industriële coatings omvatten een reeks van platformen en aangepaste formuleringen. Dit kan variëren van technologie voor uitharden via UV tot afwerkingen met hoog gehalte aan droge stoffen/lage uithardingstemperatuur en watergedragen afwerkingen. Deze hebben allemaal als doel de efficiëntie bij applicatie te verhogen. Denk onder andere aan de volgende producten:

  • SPECTRACRON® primers en topcoats
  • AQUACRON® watergedragen primers en topcoats
  • VELVECRON® Soft-Touch Coatings

PPG PRODUCTEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Bent u benieuwd geworden naar alle PPG Woodfinishes producten van Woodfield? Dan bent u bij Woodfield aan het juiste adres. Kom gerust eens een van onze vestigingen bezoeken voor meer informatie over alle toepassingsmogelijkheden. Bent u al bekend met producten van het merk PPG Woodfinishes? En weet u al precies wat u wilt bestellen? Dan kunt u uw bestelling ook via de mail plaatsen. Mail uw bestelling naar verkoop@woodfield.nl.

Logo PPG

MEER WETEN OVER PPG WOODFINISHES?